Ravintolaliiketoiminta myynnissä Suomenlinnassa

Viabar Oy myy ravintola- ja cateringliiketoimintansa ravintola Susisaaren Ruokalassa. Kaupan kohteena ovat ravintolan koneet ja irtaimisto, catering-kalusto sekä asiakasrekisteri ja voimassa oleva sopimuskanta.

Susisaaren Ruokala sijaitsee keskeisellä paikalla Tykistölahden laiturin tuntumassa lähellä Suomenlinna-museota. Ympärivuotisesti toimivan ravintolan salissa on 100 asiakaspaikkaa, kesäaikana toimivassa piharakennus Mastovajassa 100 asiakaspaikkaa ja terassilla 150 asiakaspaikkaa.

Liiketoiminnan siirtäminen uudelle yrittäjälle edellyttää, että Suomenlinnan hoitokunta hyväksyy ravintolakiinteistön vuokrasopimuksen siirtämisen. Uudelta yrittäjältä edellytetään kokemusta ja menestystä ravintolatoiminnassa sekä sitoutumista Suomenlinnan hoito- ja käyttösuunnitelman tavoitteisiin.

Linkki Suomenlinnan hoito- ja käyttösuunnitelmaan (pdf)

Asiasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Kati Vuoriheimo-Ignatiukseen osoitteella kati@valimo.org. Lisätietoja antaa tarvittaessa myös hoitokunnan kehittämispäällikkö Petteri Takkula, petteri.takkula@suomenlinna.fi, puh. 0295 338 387.

Viabar Oy jatkaa Suomenlinnassa ravintola Valimon ja vierasvenesataman yrittäjänä.