Kuvassa päivänkakkaraniitty, jonka taustalla muuria

Kommentoi suunnitelmaa

Hoito- ja käyttösuunnitelma tehdään yhdessä. Tällä sivulla voit kommentoida suunnitelmaa lomakkeen kautta. Kommentit pyritään hyödyntämään prosessin eri vaiheissa.

Keskeinen osa Suomenlinnan hoito- ja käyttösuunnitelmaa (HKS) on yhteistyö sidosryhmien kanssa. HKS:n ydinosa, tulevaisuuden suuntaviivat Suomenlinnalle laadittiin yhteistyössä laajan verkoston kanssa työpajoissa vuonna 2018.

HKS-työ jatkuu seuraavaksi toimenpideohjelman laatimisella vuoden 2019 aikana. Tutustu koko HKS-prosessiin tarkemmin täällä.

Suomenlinnan hoitokunnan työtä ohjaava johtokunta hyväksyi HKS:n tulevaisuuden suuntaviivat marraskuussa 2018. Voit lukea tiedotteen aiheesta täällä. Suuntaviivoja täsmennetään tulevina vuosina seurannan ja vaikuttavuusarvioinnin perusteella jatkuvasti etenevän prosessin mukaisesti.

Laajan verkoston osallistuminen työhön on yhtä lailla tärkeää myös jatkossa. Alla olevan lomakkeen kautta voi kommentoida HKS:ää ja ehdottaa toimenpiteitä, joiden avulla suuntaviivat viedään käytäntöön. Kommentointimahdollisuus on avoin kaikille Suomenlinnaan sitoutuneille ja siitä kiinnostuneille tahoille.

Saadut mielipiteet ja kommentit otetaan huomioon HKS:n jatkokehityksessä, ja niitä käytetään mahdollisuuksien mukaan hyödyksi toimenpideohjelmaa laadittaess vuoden 2019 aikana.

Tulevaisuuden suuntaviivat näet tässä alla. Voit suurentaa kaavion kokoa klikkaamalla sitä.

Tulevaisuuden suuntaviivat graafisesti neljässä laatikossa

Täältä löydät HKS-projektiryhmän yhteystiedot.

Kommentoi hoito- ja käyttösuunnitelmaa

  • Lisää tähän yhteystietosi, jos haluat saada lisätietoa Suomenlinnan hoito- ja käyttösuunnitelmasta jatkossa.