Kaisa Koskinen työskentelee Suomenlinnan hoitokunnassa vastaavana myyntineuvottelijana.

– Toimenkuvani koostuu kokous- ja juhlatilojen myynnin lisäksi tilojen markkinoinnista sekä toiminnan kehittämisestä. Vastuullani on myyntipalvelun kokonaissuunnittelu siten, että toiminta tukee yksikön ja viraston strategisia tavoitteita, Kaisa kertoo ja jatkaa, että työhön kuuluu myös vastuu myyntipalvelun budjetista sekä myyntitavoitteiden toteutumisesta.

Myyntipalvelun tiimin tehtävä on auttaa asiakkaita heidän tilaisuuksiensa järjestämisessä sekä taata asiakkaiden tyytyväisyys. Kaisa kiertää esimerkiksi alan messuilla kertomassa hoitokunnan tilavuokrapalveluista ja esittelee tiloja asiakkaille. Suomenlinnan ainutlaatuiset kokous- ja juhlatilat sijaitsevat historiallisissa rakennuksissa ympäri merilinnoitusta. Yhdeksästä vuokrattavasta tilasta löytyy sopiva niin pieniin kuin suuriin tilaisuuksiin.

– Meillä on tarjolla monipuolisia ja näyttäviä tiloja niin yksityishenkilöiden perhejuhliin kuin yritysten kokouksiinkin. Tilamme ovat erityisen suosittuja hääpaikkoja, mutta myös useat yritykset palaavat kokoustamaan Suomenlinnaan vuosi toisensa jälkeen, kertoo Suomenlinnan hoitokunnan palvelukseen vuonna 2017 tullut Kaisa.

Uusimpana projektina Kaisa on ollut mukana suunnittelemassa ja rakentamassa Suomenlinnan toimijoiden yhteistä verkkokauppaa, SuomenlinnaShopia. Juuri avatusta verkkokaupasta voi ostaa muun muassa museoiden pääsylippuja, opastettuja kierroksia, paikallista taidekäsityötä ja museokauppojen tuotteita.

– Suomenlinnassa minua kiehtovat erityisesti sidosryhmät sekä monien alojen toimijoiden kanssa tehtävä yhteistyö. Verkkokauppa on hieno esimerkki Suomenlinnan toimijoiden tiiviistä yhteistyöstä ja siitä, miten sitoutununeita toimijat ovat yhteisiin tavoitteisiimme. Verkkokauppa on ollut minulle mieluinen ja inspiroiva projekti, jonka parissa olen oppinut valtavasti uutta, sanoo kulttuuri- ja kaupallisen alan koulutuksen hankkinut Kaisa.

Marianne hoitaa henkilöstöasioita

Yksi Kaisan kollegoista hoitokunnassa on hallintopalvelut-yksikössä työskentelevä henkilöstöasiantuntija ja työyhteisösovittelija Marianne Tokola.

Aleksi isännöi varastoa

Varastomestarina työskentelevä Aleksi Pulli pitää huolta siitä, että kaikilla hoitokuntalaisilla on tarvitsemansa työkalut ja tarvikkeet työtään varten.