Kuvassa syreenipensas täydessä kukkaloistossa

Suomenlinnassa järjestetään Pokemon Go ‑tapahtuma 2.10.

Ympäri maailman pelaajia villitsevän Pokemon Go -pelin pelaajia vilisee myös Suomenlinnassa. Nuorten pelaajien mukana on ihmisiä perheistä eläkeläisiin saakka.

Pokemon Go -ryhmät ovat järjestäneet eri puolilla Suomea yhteisiä tapahtumia. Pääkaupunkiseudulla tapahtumia on järjestetty mm. Heurekassa, Kampin Narinkkatorilla ja eri kirjastoissa.

Pokemon Go Finland järjestää vastaavan tapahtuman Suomenlinnassa 2.10. yhteistyössä Suomenlinnan hoitokunnan kanssa. Pelaajia vierailee Suomenlinnassa sankoin määrin joka tapauksessa, ja yhteistyöllä hoitokunta pyrkii ohjeistamaan ja ohjaamaan pelaajia niin, että asukkaat ja kävijät heidän ohellaan saavat rauhassa nauttia kauniista syyspäivistä. Muutama pokestop sijaitsee valitettavasti työmailla tai muuten kielletyillä tai rajatuilla alueilla. Näistä viestitään pelaajille erikseen.

Tapahtuman suunnittelu on vielä alkuvaiheessa, mutta hoitokunta on esimerkiksi tiedustellut paikallisilta ravintoloitsijoilta, lähtisivätkö he mukaan tapahtumaan. Hoitokunta pyrkii siihen, että alueen yrittäjät hyötyvät tapahtumasta mahdollisimman paljon. Lisäksi yritetään järjestää pelaajille latauspisteitä niin, että asukkaat ja eri kävijäryhmät sopivat mahdollisimman joustavasti ja hyvillä mielin linnoitukseen yhtä aikaa.

Lisätietoja:

Kaikki uutiset