Kuvassa näkyy kalliomaisema ja meri. Kallio peittyy keltaisista kukista

Avoimet työpaikat

Suomenlinnan hoitokunta on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion virasto, joka restauroi, ylläpitää, esittelee ja hallinnoi Suomenlinnaa. Virastossa on edustettuna poikkeuksellisen monipuolinen ammattilaisten joukko. Titteleitä reilusti noin 70 työntekijän organisaatiossa on kymmeniä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja innostavan työympäristön sekä organisaation, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen. Saat olla mukana tuottamassa asiakkaille ainutlaatuisia kokemuksia historiallisessa ympäristössä yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Suomenlinna on kansainvälisesti arvostettu autenttinen merilinnoitus. Se on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta ja maamme suosituimpia kävijäkohteita noin miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Linnoitus on myös 800 helsinkiläisen koti.

Ilmoitamme avoimista työpaikoista tällä sivulla sekä Twitter- ja LinkedIn -tileillämme.

Linkki hoitokunnan Twitteriin.

Linkki hoitokunnan LinkedIniin.

Katso hoitokunnan esittely video YouTubesta ja tutustu tarkemmin töihimme.

Lue lisää hoitokunnan työntekijöistä.

Kesävalvoja

Kiinnostaako työskentely kansainvälisessä ympäristössä? Oletko reipas ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelija? Haemme Suomenlinnaan kesävalvojaa, joten jos vastaat edellä oleviin kysymyksiin kyllä, hae työkaveriksemme!

Suomenlinna on Unescon maailmanperintökohde ja yksi Suomen suosituimmista käyntikohteista. Linnoitus on myös Helsingin kaupunginosa, jossa asuu noin 800 helsinkiläistä.  Opetus- ja kulttuuriministeriön alainen Suomenlinnan hoitokunta vastaa merilinnoituksen restauroinnista, ylläpidosta, esittelystä ja hallinnoinnista. Näihin tehtäviin sisältyy linnoituksen alueella tapahtuva ulkoalueiden valvonta kesäkuukausina.

Kesävalvojan ensisijaisena tehtävänä on valvoa järjestyssääntöjen noudattamista alueella ja ohjata kävijöitä maailmanperintökohteen arvon mukaiseen käytökseen. Valvoja liikkuu työvuoron ajan pyörällä ja jalkaisin, palvellen linnoituksessa vierailevia kävijöitä, alueen asukkaita ja työntekijöitä.

Haemme valvojaksi reipasta ja tunnollista henkilöä, jolla on kokemusta turvallisuusalasta tai alaan sopiva koulutustausta. Kesävalvoja ei ole vartijatehtävä; työ vaatii rauhallista ja ihmisläheistä kykyä neuvoa ja ohjata kävijöitä Suomenlinnassa. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Työ on määräaikainen ajalla 11.5.-27.9.2020. Lisäksi perehdytystä tehtävään järjestetään viikoilla 18-19. Valvojan päivittäinen työaika on klo 18-02. Työvuoroja on viikoittain 3-4 sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen eeva.tulenheimo@suomenlinna.fi. Lisätietoa tehtävästä voi kysyä sähköpostitse tai virka-aikana puhelimitse numerosta 0295 338 349.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kuvassa päivänkakkaraniitty, jonka taustalla muuria

Hoitokunnan blogi

Hoitokunnan blogin aiheet käsittelee muun muassa maailmanperintöä, Suomenlinnan arvoja sekä työskentelyä linnoituksessa. Kirjoittajina on hoitokunnan työntekijöitä sekä sidosryhmien edustajia..

Työntekijä tekee heinätöitä, taustalla näkyy suomenlinnan muuria

Neljä yksikköä

Suomenlinnan hoitokunta muodostuu neljästä yksiköstä ja erittäin monipuolisista osaajista. Hoitokuntalaiset ovat muun muassa puutarhureita, maalareita, kiinteistönhoitajia, sähkömiehiä, matkailuneuvojia ja arkkitehteja.