Kustaanmiekan eteläkärki kesällä lintupersepktiivistä

Avoimet työpaikat

Suomenlinnan hoitokunta on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion virasto, joka restauroi, ylläpitää, esittelee ja hallinnoi Suomenlinnaa. Virastossa on edustettuna poikkeuksellisen monipuolinen ammattilaisten joukko; noin 80 työntekijän organisaatiossa on kymmeniä työnimikkeitä.

Suomenlinnan hoitokunnassa on neljä toimintayksikköä: kunnossapitopalvelut, restaurointipalvelut, maailmanperintöpalvelut sekä hallintopalvelut. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja innostavan työympäristön sekä organisaation, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen. Saat olla mukana tuottamassa asiakkaille ainutlaatuisia kokemuksia historiallisessa ympäristössä yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Suomenlinna on kansainvälisesti arvostettu autenttinen merilinnoitus. Se on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta ja maamme suosituimpia kävijäkohteita noin miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Linnoitus on myös 800 helsinkiläisen koti.

Kun paikkoja avautuu, ilmoitamme niistä tällä sivulla sekä Twitter- ja LinkedIn-tileillämme.

Avoimia työpaikkoja

Kaikkiin tehtäviin haetaan valtiolle.fi-palvelun kautta. Löydät linkin kunkin tehtävän lisätietoihin ja sähköiseen hakemukseen alta.

Kausityöntekijöitä maisemanhoitoon

Palkkaamme kesäksi 2023 kausityöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin.

Maisemanhoidon kausityöpaikkojen rekrytointi ajalle 3.4.-30.11.2023. Hakuaikaa on 19.2.2023 saakka.

Kausityöntekijöitä matkailuneuvontaan

Myyntineuvottelija

Työtehtäviin kuuluu kokous- ja juhlatilojen myyntityö, joka sisältää muun muassa asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse sekä tilojen esittelyä asiakkaille.

Myyntineuvottelijan työ ajoittuu ajalle 2.5.-30.9.2023. Hakuaikaa on 19.2.2023 saakka.

Osa-aikainen matkailuneuvoja

Matkailuneuvojan ensisijaisena tehtävänä on innostaa Suomenlinnan kävijöitä tutustumaan maailmanperintökohteeseen, kertoa linnoituksen nähtävyyksistä, palveluista ja tapahtumista sekä ohjata vastuulliseen ja turvalliseen vierailuun. Työtä tehdään sekä matkailuneuvonnassa että ulkoalueilla.

Matkailuneuvojan työ ajoittuu ajalle 2.5.- 30.9. Hakuaikaa on 19.2.2023 saakka.

Myyntikoordinaattori (vakituinen)

Etsimme sinua määrätietoinen ja tarkka asiakaspalvelun ammattilainen! Myyntikoordinaattorina myyt, markkinoit ja kehität Suomenlinnan kokous-, juhla- ja tapahtumatiloja. Tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu ja myyntityö, markkinointi, varausten hallinnointi ja laskutus sekä sopimusten valmistelu. Tutustu tehtävään ja täytä hakemus valtiolle.fi-sivulla.

Hakuaikaa on 19.2.2023 saakka.

Kuvassa päivänkakkaraniitty, jonka taustalla muuria

Hoitokunnan blogi

Hoitokunnan blogin aiheet käsittelee muun muassa maailmanperintöä, Suomenlinnan arvoja sekä työskentelyä linnoituksessa. Kirjoittajina on hoitokunnan työntekijöitä sekä sidosryhmien edustajia..

Työntekijä tekee heinätöitä, taustalla näkyy suomenlinnan muuria

Neljä yksikköä

Suomenlinnan hoitokunta muodostuu neljästä yksiköstä ja erittäin monipuolisista osaajista. Hoitokuntalaiset ovat muun muassa puutarhureita, maalareita, kiinteistönhoitajia, sähkömiehiä, matkailuneuvojia ja arkkitehteja.