Kuvassa näkyy kalliomaisema ja meri. Kallio peittyy keltaisista kukista

Avoimet työpaikat

Suomenlinnan hoitokunta on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion virasto, joka restauroi, ylläpitää, esittelee ja hallinnoi Suomenlinnaa. Virastossa on edustettuna poikkeuksellisen monipuolinen ammattilaisten joukko. Titteleitä reilusti noin 70 työntekijän organisaatiossa on kymmeniä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja innostavan työympäristön sekä organisaation, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen. Saat olla mukana tuottamassa asiakkaille ainutlaatuisia kokemuksia historiallisessa ympäristössä yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Suomenlinna on kansainvälisesti arvostettu autenttinen merilinnoitus. Se on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta ja maamme suosituimpia kävijäkohteita noin miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Linnoitus on myös 800 helsinkiläisen koti.

Ilmoitamme avoimista työpaikoista tällä sivulla sekä Twitter- ja LinkedIn -tileillämme. Linkki hoitokunnan Twitteriin. Linkki hoitokunnan LinkedIniin.

Katso hoitokunnan esittely video YouTubesta ja tutustu tarkemmin töihimme.

Lue lisää hoitokunnan työntekijöistä.

Haemme hankinta- ja talousasiantuntijaa

Suomenlinnan hoitokunta etsii hankinta- ja talousasiantuntijaa vakinaiseen palvelussuhteeseen. Tehtäviin kuuluvat muun muassa hankintatoimi sekä toimiminen Handi-ohjelman pääkäyttäjänä, viraston sähköisen kilpailutusjärjestelmän vastaavana ja taloushallinnon asiantuntijana. Alkamisaika on 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hankinta-asiantuntijana henkilö tukee koko virastoa hankintojen valmistelun sisällöllisissä kysymyksissä ohjein, neuvoin ja koulutuksin sekä toimimalla muiden hankintoja tekevien asiantuntijoiden tukena hankintojen valmistelussa tuottamalla siihen liittyvää materiaalia.

Talousasiantuntijana hänen tehtävänään on muun muassa tuottaa tietoa hoitokunnan johdolle ja yksikön päällikölle sekä tukea restaurointipalveluita toiminnan ja talouden hallinnassa.

Lisätietoja löydät valtiolle.fi -sivustolta, jossa voit myös hakea paikkaa. Hakuaika päättyy 5.2.2020 klo 16:15.

Linkki hankinta- ja talousasiantuntijan hakuilmoitukseen valtiolle.fi-sivustolla

 

Haemme kesätyöntekijöitä kunnossapitopalveluihin

Haemme kesätyöntekijöitä maisemanhoidon ja ulkoalueen puhtaanapidon tehtäviin ajalle 1.4.-30.11.2020.

Maisemanhoidon työtehtävissä eduksi luetaan ajokortti, 18 vuoden ikä ja aiempi työkokemus. Maisemanhoidon tehtäväkenttä on hyvin laaja, ja päivät voivat olla hyvinkin vaihtelevia. Työtehtäviin kuuluu muun muassa haravointia, nurmikon leikkaamista, niittotöitä sekä pieniä vihertöitä, kuten kanttaus ja kitkeminen. Työt ovat erittäin fyysisiä, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi. Maisemanhoidon työsuhteet ovat  kestoltaan 3-8 kk, ja työ on kokoaikatyötä.

Ulkoalueiden puhtaanapidon työtehtävissä riittää pääosin 15 vuoden ikä, yhdessä tehtävässä on vaatimuksena 18 vuoden ikä ja ajokortti. Ulkoalueiden puhtaanapidon työtehtävissä työntekijä huolehtii Suomenlinnan ulkoalueiden puhtaanapidosta muun muassa haravoimalla ja keräämällä roskia.
Työ on tuntityötä ja sijoittuu arkipäiville ja viikonloppuihin työvuorolistan mukaisesti. Osa tehtävistä on koko hoitokauden mittaisia, osa lyhyempiä.

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi:

  • nimi
  • ikä
  • kotiosoite
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • ajokortti (on, luokka/ei ole)
  • mahdollinen työkokemus
  • millä ajanjaksolla olet käytettävissä

Toimita hakemuksesi viimeistään 16.2.2020.

Hakemukset ja lisätietoja: Työnjohtaja Asko Jääskeläinen, asko.jaaskelainen@suomenlinna.fi, puh. 0295 338 363

 

Kuvassa päivänkakkaraniitty, jonka taustalla muuria

Hoitokunnan blogi

Hoitokunnan blogin aiheet käsittelee muun muassa maailmanperintöä, Suomenlinnan arvoja sekä työskentelyä linnoituksessa. Kirjoittajina on hoitokunnan työntekijöitä sekä sidosryhmien edustajia..

Työntekijä tekee heinätöitä, taustalla näkyy suomenlinnan muuria

Neljä yksikköä

Suomenlinnan hoitokunta muodostuu neljästä yksiköstä ja erittäin monipuolisista osaajista. Hoitokuntalaiset ovat muun muassa puutarhureita, maalareita, kiinteistönhoitajia, sähkömiehiä, matkailuneuvojia ja arkkitehteja.