Kustaanmiekan eteläkärki kesällä lintupersepktiivistä

Avoimet työpaikat

Suomenlinnan hoitokunta on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion virasto, joka restauroi, ylläpitää, esittelee ja hallinnoi Suomenlinnaa. Virastossa on edustettuna poikkeuksellisen monipuolinen ammattilaisten joukko; noin 80 työntekijän organisaatiossa on kymmeniä työnimikkeitä.

Suomenlinnan hoitokunnassa on neljä toimintayksikköä: kunnossapitopalvelut, restaurointipalvelut, maailmanperintöpalvelut sekä hallintopalvelut. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja innostavan työympäristön sekä organisaation, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen. Saat olla mukana tuottamassa asiakkaille ainutlaatuisia kokemuksia historiallisessa ympäristössä yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Suomenlinna on kansainvälisesti arvostettu autenttinen merilinnoitus. Se on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta ja maamme suosituimpia kävijäkohteita noin miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Linnoitus on myös 800 helsinkiläisen koti.

Kun paikkoja avautuu, ilmoitamme niistä tällä sivulla sekä Twitter- ja LinkedIn-tileillämme.

Tehtävän kuvaus

Suomenlinnan hoitokunta etsii korjausrakentamiseen perehtynyttä työnjohtajaa. Työnjohtaja työskentelee Suomenlinnan hoitokunnan kunnossapitopalveluissa vastaten korjaus- ja restaurointihankkeiden työnjohto-, valvonta- ja hankintatehtävistä.

Työnjohtajan tehtävä sisältää esimiestehtävän.

Työkohteita on samanaikaisesti käynnissä useita ja niiden koko vaihtelee vuosikorjauksista monivuotisiin vaativiin restaurointihankkeisiin. Työnjohtaja tekee tiivistä yhteistyötä hoitokunnan muiden työnjohtajien, asiantuntijoiden ja rakennuttajien sekä hoitokunnan teknisen isännöitsijän kanssa.

Suomenlinna on yksi Suomen merkittävimmistä ja mittavimmista restaurointikohteista.

Hakijalta odotamme

Arvostamme korjausrakentamisen urakointikokemusta sekä kokemusta restaurointi- ja korjausrakennushankkeiden työmaiden johtamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, kokonaisuuksien hallintaan, usean työmaan yhtäaikaiseen organisointiin, innostusta oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävässä edellytetään johtamis- ja esimiestaitoja. Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa AMK-tasoinen rakennusmestarin, talonrakennusalan teknikon tai insinöörin tutkinto.

Luemme eduksi

Kiinnostuksen restaurointiin sekä kokemuksen vanhojen rakennusten korjaamisesta sekä kiinnostuksen perinteisiin rakennusmateriaaleihin ja -menetelmiin.
Luemme eduksi rakennusalan täydennyskoulutukset ja pätevyyssertifioinnit, sekä kokemuksen julkisista hankinnoista.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Viikkotyöaika
Tehtävä alkaa: 17.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 26.9.2022 16:15

ID: 29-286-2022

Sähköiset hakemukset:

Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Suomenlinnan hoitokunnan kirjaamo
Suomenlinna C 40
00190 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävä on sijoitettu viraston palkkausjärjestelmässä vaativuustasoon 7,5 (tehtäväkohtainen palkka 3002,41€/kk).
Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka voi olla enimmillään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta, uudella työntekijällä 10-25%
Edut
Työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, työmatkaetu, tuettu lounasruokailu saaressa. Tarjoamme sinulle lisäksi innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.
Tehtävä
Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä
Petri Lyytikäinen
Kunnossapitopäällikkö
0295 338 435
petri.lyytikainen@suomenlinna.fi
Toimipiste
Suomenlinnan hoitokunta
Suomenlinna C40
00190 Helsinki

Kuvassa päivänkakkaraniitty, jonka taustalla muuria

Hoitokunnan blogi

Hoitokunnan blogin aiheet käsittelee muun muassa maailmanperintöä, Suomenlinnan arvoja sekä työskentelyä linnoituksessa. Kirjoittajina on hoitokunnan työntekijöitä sekä sidosryhmien edustajia..

Työntekijä tekee heinätöitä, taustalla näkyy suomenlinnan muuria

Neljä yksikköä

Suomenlinnan hoitokunta muodostuu neljästä yksiköstä ja erittäin monipuolisista osaajista. Hoitokuntalaiset ovat muun muassa puutarhureita, maalareita, kiinteistönhoitajia, sähkömiehiä, matkailuneuvojia ja arkkitehteja.