Kustaanmiekan eteläkärki kesällä lintupersepktiivistä

Avoimet työpaikat

Suomenlinnan hoitokunta on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion virasto, joka restauroi, ylläpitää, esittelee ja hallinnoi Suomenlinnaa. Virastossa on edustettuna poikkeuksellisen monipuolinen ammattilaisten joukko; noin 80 työntekijän organisaatiossa on kymmeniä työnimikkeitä.

Suomenlinnan hoitokunnassa on neljä toimintayksikköä: kunnossapitopalvelut, restaurointipalvelut, maailmanperintöpalvelut sekä hallintopalvelut. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja innostavan työympäristön sekä organisaation, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen. Saat olla mukana tuottamassa asiakkaille ainutlaatuisia kokemuksia historiallisessa ympäristössä yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Suomenlinna on kansainvälisesti arvostettu autenttinen merilinnoitus. Se on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta ja maamme suosituimpia kävijäkohteita noin miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Linnoitus on myös 800 helsinkiläisen koti.

Kun paikkoja avautuu, ilmoitamme niistä tällä sivulla ja LinkedIn-tilillämme. Kaikkiin tehtäviin haetaan valtiolle.fi-palvelun kautta.

Avoimet työpaikat

Henkilöstöasiantuntija (määräaikainen 30.12.2025 saakka)

Etsimme monipuolista henkilöstöhallinnon asiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään. Työhösi kuuluu muun muassa työhyvinvoinnin koordinointi, yhteistyö työterveyshuollon kanssa, henkilöstön osaamisen kehittäminen, rekrytointikokonaisuuden hallinta. Lisäksi tuotat johdolle tukipalveluita ja toimit kokoussihteerinä.

Tehtävässä tarvitset vahvaa kokemusta, ratkaisukeskeisyyttä, ennakoivaa ja analyyttista toimintatapaa.  Kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä valtiolla on eduksi.

Tutustu tehtävään ja hae Valtiolle.fi-palvelussa 13.6.2024 klo 16.15 mennessä: https://valtiolle.fi/fi/tyopaikat/henkilostoasiantuntija-5339

Kuvassa päivänkakkaraniitty, jonka taustalla muuria

Hoitokunnan blogi

Hoitokunnan blogin aiheet käsittelee muun muassa maailmanperintöä, Suomenlinnan arvoja sekä työskentelyä linnoituksessa. Kirjoittajina on hoitokunnan työntekijöitä sekä sidosryhmien edustajia..

Työntekijä tekee heinätöitä, taustalla näkyy suomenlinnan muuria

Neljä yksikköä

Suomenlinnan hoitokunta muodostuu neljästä yksiköstä ja erittäin monipuolisista osaajista. Hoitokuntalaiset ovat muun muassa puutarhureita, maalareita, kiinteistönhoitajia, sähkömiehiä, matkailuneuvojia ja arkkitehteja.