Kuvassa näkyy kalliomaisema ja meri. Kallio peittyy keltaisista kukista

Avoimet työpaikat

Suomenlinnan hoitokunta on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion virasto, joka restauroi, ylläpitää, esittelee ja hallinnoi Suomenlinnaa. Virastossa on edustettuna poikkeuksellisen monipuolinen ammattilaisten joukko. Titteleitä reilusti noin 70 työntekijän organisaatiossa on kymmeniä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja innostavan työympäristön sekä organisaation, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen. Saat olla mukana tuottamassa asiakkaille ainutlaatuisia kokemuksia historiallisessa ympäristössä yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Suomenlinna on kansainvälisesti arvostettu autenttinen merilinnoitus. Se on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta ja maamme suosituimpia kävijäkohteita noin miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Linnoitus on myös 800 helsinkiläisen koti.

Ilmoitamme avoimista työpaikoista tällä sivulla sekä Twitter- ja LinkedIn-tileillämme. Linkki hoitokunnan Twitteriin. Linkki hoitokunnan LinkedIniin.

Katso hoitokunnan esittely video YouTubesta ja tutustu tarkemmin töihimme.

Lue tarinoita hoitokunnan työntekijöistä.

Siviilipalvelusmies viestinnän tehtäviin

Suomenlinnan hoitokunta hakee siviilipalvelusmiestä viestinnän tehtäviin. Viestinnän siviilipalvelusmiehen lopullinen työnkuva muotoutuu valitun hakijan mukaan. Työtehtävät voivat painottua hakijan osaamisen mukaan kirjoittamiseen, valo- tai videokuvaamiseen.

Käyttämiämme viestintäkanavia ovat mm. verkkosivut (www.suomenlinna.fi sekä www.suomenlinnanhoitokunta.fi), intranet, extranetit ja sosiaalisen median kanavat (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn). Kohderyhmiimme kuuluvat mm. linnoituksen asukkaat, yrittäjät ja kävijät niin paikan päällä kuin digitaalisissa viestinnän kanavissa.

Lisäksi siviilipalvelusmies voi osallistua asiakaspalveluun, tapahtumajärjestelyihin sekä toimiston rutiinitöihin. Ajokortti sekä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien osaaminen ovat eduksi.

Etsimämme siviilipalvelusmies on oma-aloitteinen, reipas ja asiakaspalveluhenkinen ihminen, joka hallitsee monta tehtävää samaan aikaan eikä pelkää työntekoa ripeässä tahdissa.

Täytämme pestin heti löydettyämme sopivan hakijan.

Tarjoamme siviilipalvelusmiehelle asunnon Suomenlinnassa.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan yhtenä pdf-tiedostona sähköpostilla osoitteeseen laura.klefbohm@suomenlinna.fi. Hakemuksiin vastataan 5.8.

Lisätietoja:

Kuvassa päivänkakkaraniitty, jonka taustalla muuria

Hoitokunnan blogi

Hoitokunnan blogin aiheet käsittelee muun muassa maailmanperintöä, Suomenlinnan arvoja sekä työskentelyä linnoituksessa. Kirjoittajina on hoitokunnan työntekijöitä sekä sidosryhmien edustajia..

Työntekijä tekee heinätöitä, taustalla näkyy suomenlinnan muuria

Neljä yksikköä

Suomenlinnan hoitokunta muodostuu neljästä yksiköstä ja erittäin monipuolisista osaajista. Hoitokuntalaiset ovat muun muassa puutarhureita, maalareita, kiinteistönhoitajia, sähkömiehiä, kulttuurimatkailuneuvojia ja arkkitehteja.