Kuvassa näkyy kalliomaisema ja meri. Kallio peittyy keltaisista kukista

Avoimet työpaikat

Suomenlinnan hoitokunta on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion virasto, joka restauroi, ylläpitää, esittelee ja hallinnoi Suomenlinnaa. Virastossa on edustettuna poikkeuksellisen monipuolinen ammattilaisten joukko. Titteleitä reilusti noin 70 työntekijän organisaatiossa on kymmeniä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja innostavan työympäristön sekä organisaation, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen. Saat olla mukana tuottamassa asiakkaille ainutlaatuisia kokemuksia historiallisessa ympäristössä yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Suomenlinna on kansainvälisesti arvostettu autenttinen merilinnoitus. Se on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta ja maamme suosituimpia kävijäkohteita noin miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Linnoitus on myös 800 helsinkiläisen koti.

Ilmoitamme avoimista työpaikoista tällä sivulla sekä Twitter- ja LinkedIn -tileillämme.

Haemme siviilipalvelusmiestä ICT-tukitehtäviin

Oletko datanomi tai ICT-alan korkeakouluopiskelija? Tarjoamme kiinnostavan ja ainutlaatuisen mahdollisuuden suorittaa siviilipalvelus maailmanperintökohteessa.

Jos sinulla on kokemuksia Microsoft-tuotteiden vikatilanteiden ratkaisemisesta sekä teknistä ymmärrystä työasemien ja mobiililaiteiden käytöstä, tehtävä voi olla sopiva juuri sinulle. Toivomme, että olet kiinnostunut auttamaan käyttäjiä ja että sinulla on hyvät tiimityötaidot. Vastuullinen työote ja kyky etsiä ratkaisuja ovat tärkeitä tehtävässä suoriutumisessa.

Tehtävä sijoittuu hallintopalveluihin ja on osana hoitokunnan ICT-tukea. Hoitokunta tarjoaa asunnon Suomenlinnassa, joten voit kokea merellisen maiseman ja olla mukana ainutlaatuisessa asumisympäristössä.

Otathan yhteyttä mahdollisimman pian – tehtävä on mahdollista aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen robin.lindroos@suomenlinna.fi tai kirsi.moisander@suomenlinna.fi

Lisätiedot ja kysymykset

  • Esitystekniikan ja tietohallinnon asiantuntija Robin Lindroos, puh. 0295 338 389, robin.lindroos@suomenlinna.fi
  • Hallintojohtaja Kirsi Moisander, puh. 0295 338 488, robin.lindroos@suomenlinna.fi

Linkki hoitokunnan Twitteriin.

Linkki hoitokunnan LinkedIniin.

Katso hoitokunnan esittelyvideo YouTubesta ja tutustu tarkemmin töihimme.

Lue lisää hoitokunnan työntekijöistä.

Kuvassa päivänkakkaraniitty, jonka taustalla muuria

Hoitokunnan blogi

Hoitokunnan blogin aiheet käsittelee muun muassa maailmanperintöä, Suomenlinnan arvoja sekä työskentelyä linnoituksessa. Kirjoittajina on hoitokunnan työntekijöitä sekä sidosryhmien edustajia..

Työntekijä tekee heinätöitä, taustalla näkyy suomenlinnan muuria

Neljä yksikköä

Suomenlinnan hoitokunta muodostuu neljästä yksiköstä ja erittäin monipuolisista osaajista. Hoitokuntalaiset ovat muun muassa puutarhureita, maalareita, kiinteistönhoitajia, sähkömiehiä, matkailuneuvojia ja arkkitehteja.