Kustaanmiekan eteläkärki kesällä lintupersepktiivistä

Avoimet työpaikat

Suomenlinnan hoitokunta on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion virasto, joka restauroi, ylläpitää, esittelee ja hallinnoi Suomenlinnaa. Virastossa on edustettuna poikkeuksellisen monipuolinen ammattilaisten joukko; noin 80 työntekijän organisaatiossa on kymmeniä työnimikkeitä.

Suomenlinnan hoitokunnassa on neljä toimintayksikköä: kunnossapitopalvelut, restaurointipalvelut, maailmanperintöpalvelut sekä hallintopalvelut. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja innostavan työympäristön sekä organisaation, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen. Saat olla mukana tuottamassa asiakkaille ainutlaatuisia kokemuksia historiallisessa ympäristössä yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Suomenlinna on kansainvälisesti arvostettu autenttinen merilinnoitus. Se on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta ja maamme suosituimpia kävijäkohteita noin miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Linnoitus on myös 800 helsinkiläisen koti.

Kun paikkoja avautuu, ilmoitamme niistä tällä sivulla sekä Twitter- ja LinkedIn-tileillämme. Kaikkiin tehtäviin haetaan valtiolle.fi-palvelun kautta.

Avoimet työpaikat

Kiinteistönhoitaja

Tule kiinteistönhoitajaksi huolehtimaan Suomenlinnan ainutlaatuisia kiinteistöistä kulttuurihistorialliseen ympäristöön! Kiinteistönhoitajana työskentelet Suomenlinnan hoitokunnan kunnossapitopalveluissa kiinteistöhuollon prosesseissa. Olet osa huoltotiimiä, jossa kanssasi työskentelee sähköasentajia, LVI-asentajia, sekä teknisiä kiinteistönhoitajia.

Sinulla on kiinteistönhoitajan ammatillista osaamista, kiinteistönhoitajan tutkinto sekä vähintään kahden vuoden työkokemus tehtävistä.

Hae tehtävään viimeistään 29.5.2023. Ilmoitukseen ja sähköiseen hakuun tästä linkistä.

Kuvassa päivänkakkaraniitty, jonka taustalla muuria

Hoitokunnan blogi

Hoitokunnan blogin aiheet käsittelee muun muassa maailmanperintöä, Suomenlinnan arvoja sekä työskentelyä linnoituksessa. Kirjoittajina on hoitokunnan työntekijöitä sekä sidosryhmien edustajia..

Työntekijä tekee heinätöitä, taustalla näkyy suomenlinnan muuria

Neljä yksikköä

Suomenlinnan hoitokunta muodostuu neljästä yksiköstä ja erittäin monipuolisista osaajista. Hoitokuntalaiset ovat muun muassa puutarhureita, maalareita, kiinteistönhoitajia, sähkömiehiä, matkailuneuvojia ja arkkitehteja.