Piperin lampi syksyisessä maisemassa

Asiakirjat

Tälle sivulle on koottu viraston toimintaan liittyviä asiakirjoja.

Jos haluat kysyä jotain asiakirjoihin liittyen, otathan yhteyttä kirjaamoomme sähköpostitse kirjaamo@suomenlinna.fi tai puhelimitse vaihteen kautta numeroon 0295 338 300.

Asiakirjat ovat pdf- ja jpg- tiedostoja, jotka aukeavat uudelle välilehdelle.

Työjärjestys

Tietoa hankinnoistamme

Jos haluat tietoa Suomenlinnan hoitokunnan hankinnoista, voit hyödyntää esimerkiksi valtion yhteistä tutki hankintoja -palvelua. Tutustu Suomenlinnan hoitokunnan hankintailmoituksiin ja käynnissä oleviin hankintoihin.

Tutki hankintoja -palvelu avaa näkymän valtion hankintoihin ja lisää valtion rahankäytön avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Palvelussa voi tutkia, miten yhteisiä varoja on käytetty. Palvelusta näkee, keneltä tuotteita ja palveluja on hankittu ja milloin nämä hankinnat on tehty.

Asiakirjajulkisuuskuvaus

Suomenlinnan hoitokunta ylläpitää kuvausta sen hallinnoimista tietovarannoista ja asiarekisteristä tiedonhallintalain (906/2019) 28 §:n mukaisesti. Kuvaus tehdään asiakirjajulkisuuden toteuttamiseksi. Tästä kuvauksesta käytetään nimitystä asiakirjajulkisuuskuvaus.

Asiakirjakuvauksen avulla kerrotaan hoitokunnan ylläpitämistä tietovarannoista, sekä missä järjestelmissä se käsittelee tietoja tuottaessaan palveluja tai käsitellessään asioita. Tämä edistää hallinnon avoimuutta. Siirry lukemaan ohjeita tietopyynnön tekemiseen.

Vuodelta 2020

Vuodelta 2019

Vuodelta 2018

Vuodelta 2017

Vuodelta 2016

VES-/TES-asiakirjat ovat virasto- ja laitoskohtaisia sekä hallinnonalaisia tarkentavia virka- ja työehtosopimusasiakirjoja. Suomenlinnan hoitokunnan voimassa olevat tarkentavat virka- ja työehtosopimusasiakirjat liitteineen ovat alla olevissa linkeissä pdf-tiedostoina. Asiakirjoja ei saa julkaista ilman Suomenlinnan hoitokunnan lupaa.

VES 299751

TES 299702