Piperin lampi syksyisessä maisemassa

Asiakirjat

Tälle sivulle on koottu viraston toimintaan liittyviä asiakirjoja.

Jos haluat kysyä jotain asiakirjoihin liittyen, otathan yhteyttä kirjaamoomme sähköpostitse kirjaamo@suomenlinna.fi tai puhelimitse vaihteen kautta numeroon 0295 338 300.

Asiakirjat ovat pdf- ja jpg- tiedostoja, jotka aukeavat uudelle välilehdelle.

Työjärjestys

Tietoa hankinnoistamme

Jos haluat tietoa Suomenlinnan hoitokunnan hankinnoista, voit hyödyntää esimerkiksi valtion yhteistä tutki hankintoja -palvelua. Tutustu Suomenlinnan hoitokunnan hankintailmoituksiin ja käynnissä oleviin hankintoihin.

Tutki hankintoja -palvelu avaa näkymän valtion hankintoihin ja lisää valtion rahankäytön avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Palvelussa voi tutkia, miten yhteisiä varoja on käytetty. Palvelusta näkee, keneltä tuotteita ja palveluja on hankittu ja milloin nämä hankinnat on tehty.

Asiakirjajulkisuuskuvaus

Suomenlinnan hoitokunta ylläpitää kuvausta sen hallinnoimista tietovarannoista ja asiarekisteristä tiedonhallintalain (906/2019) 28 §:n mukaisesti. Kuvaus tehdään asiakirjajulkisuuden toteuttamiseksi. Tästä kuvauksesta käytetään nimitystä asiakirjajulkisuuskuvaus.

Asiakirjakuvauksen avulla kerrotaan hoitokunnan ylläpitämistä tietovarannoista, sekä missä järjestelmissä se käsittelee tietoja tuottaessaan palveluja tai käsitellessään asioita. Tämä edistää hallinnon avoimuutta. Siirry lukemaan ohjeita tietopyynnön tekemiseen.

Asiakirjat ovat uuteen välilehteen avautuvia pdf-tiedostoja.

Vuosi 2024

 

Vuosi 2023

Vuosi 2022

Vuosi 2021

Vuosi 2020

Vuosi 2019

Vuosi 2018

Suomenlinnan hoitokunnan perustehtävät, kulttuuriperintökokonaisuuden säilyttäminen, hoito ja ylläpito, edellyttävät hoitokunnan vastuullisuuden ja kädenjäljen vahvaa hallintaa sekä huomioon ottamista.

Tutustu vuoden 2022 vastuullisuusraporttiimme (pdf)

Hoito- ja käyttösuunnitelma linjaa, miten maailmanperintökohde Suomenlinna säilytetään hyvinvoivana jälkipolville tulevina vuosina.

Tutustu suunnitelmaan.