Kuvassa vaaleanpunainen vaasankasarmi -rakennus, jonka edustalla rinne, jossa keltaista ukonpalko kasvillisuutta

Hoitokunnan asukasviestintä keskitetään Vianetiin

Suomenlinnan asukkaiden oma extranet, Vianet, julkaistiin huhtikuun lopulla. Kahden kuukauden siirtymäaikana kaikki asukasviestintä on ollut sekä vanhoissa että uudessa kanavassa. Siirtymäaika päättyy kesäkuun viimeisellä viikolla, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki asukkaiden sisällöt poistuvat ulkoisilta verkkosivuilta ja ne löytyvät jatkossa sähköisesti vain Vianetistä.

Vianetissä on tiedotteita, ohjeita, tietoa Suomenlinnasta ja hoitokunnasta sekä extraan toivottu keskustelupalsta, jolle kuka vain Vianetin käyttäjä voi kirjoittaa uusia avauksia ja käydä näistä aiheista keskustelua. Uutisista voi tilata itselleen sähköposti-ilmoituksen. Tämä laitetaan päälle oman profiilin asetuksista itse.

Jos et käytä tietokonetta, näet kaikki asukastiedotteet C40:n edessä olevalta ilmoitustaululta. Muut sisällöt voit hakea tulosteina asiakaspalveluaikoina Suomenlinnan hoitokunnan kiinteistöpalveluiden asiakaspalvelusta. Jos haluat tulla käymään asiakaspalveluaikojen ulkopuolella, sovithan ajan etukäteen. Asiakaspalveluaikojen ulkopuolisina aikoina keskitymme muihin töihin emmekä ole paikalla kasvokkaista asiakaspalvelua varten.

Viestintäkanavat jatkossa

Kesäkuun viimeisen viikon jälkeen asukasviestinnän kanavat ovat Vianet ja ilmoitustaulu. Lisäksi julkaisemme uusista tiedotteista vinkin Viaporilaiset-Facebook-kanavalle.

Näiden lisäksi emme käytä muita kanavia. Hoitokunnan Facebook-sivu suljetaan kokonaan kesän aikana.

Puuttuuko sinulta vielä Vianetin tunnukset?

Jos sinulla ei ole vielä Vianetin tunnusta, laita viesti asiasta osoitteeseen vuokralaiset@suomenlinna.fi. Liitä mukaan seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite, ikä. Toimitathan kaikki em. tiedot, sillä puutteellisilla tiedoilla emme voi antaa käyttäjätunnusta.

Lisätietoja Vianetistä tai tietoa tai palautetta vuokralaisten viestinnästä:

Kaikki uutiset