Kuvassa syreenipensas täydessä kukkaloistossa

Irtaimiston säilytys rappukäytävässä

Hoitokunta on huomannut, että asukkaiden tavaroita on jälleen alkanut kertyä rappuihin. Rappukäytävissä on myös ilmennyt asukkaiden kirpputoritoimintaa. Hoitokunta painottaa, että pelastuslain mukaan kiinteistön poistumistiet on pidettävä esteettöminä. Lain mukaan porraskäytävissä ei saa säilyttää mitään tavaraa. Tavarat porraskäytävissä aiheuttavat vakavan riskin paloturvallisuudelle.

Porraskäytävän siivouksen mahdollistamisen vuoksi kaikki asukkaiden omistamat tavarat tulee poistaa porraskäytävästä ja -käytävän ikkunalaudoilta. Tilaan ei saa jättää mitään tavaroita, koska ne hidastavat ja vaikeuttavat siivouksen etenemistä sekä aiheuttavat lisäkustannuksia.

Mikäli tavaroita, esim. kukkia, urheiluvälineitä, vaatteita, huonekaluja, ei siirretä pois käytävästä, tai tuodaan poistamisen jälkeen takaisin, vuokranantaja tulee poistamaan ne tilasta parhaaksi katsomallaan tavalla ilman erillistä varoitusta. Poistamisesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset tullaan osoittamaan vuokralaiselle.

Lisätietoja

Suomenlinnan hoitokunta, työnjohtaja Kirsti Masalin, puh. 0295 338 341

Suomenlinnan hoitokunta, isännöitsijä Kari Koskela, puh. 0295 338 303.

Kaikki uutiset