Koronaturvallisuus

Helsingin kaupunginosana Suomenlinnaa koskevat samat korona-ajan säännöt kuin muutakin pääkaupunkiseutua. Ajantasaisen tilanteen voi tarkistaa THL:ltä. Avaa ohjeet THL:n sivuilta.

Kauniissa merilinnoituksessa voi nauttia palveluista, tapahtumista, kulttuurista, historiasta ja ulkoilusta merellisissä maisemissa. Tilaa ulkoiluun riittää hyvin. Tarkat tiedot auki olevista palveluista näkee päiväkohtaisesti aukiolokalenterista. Avaa aukiolokalenteri. Myös Suomenlinnan digiopas on hyvä apu vierailua varten, sillä se neuvoo reitit nähtävyyksien ja palveluiden äärelle. Avaa digiopas.

Ohjeet turvalliseen vierailuun

  • HSL edellyttää kasvomaskin käyttöä julkisessa liikenteessä.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa ja tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää.
  • Pidä mahdollisuuksien mukaan turvaväli toisiin seurueisiin.
  • Huolehdi käsihygieniasta. Palveluntarjoajien tiloissa on tarjolla käsidesiä ja käsienpesumahdollisuus.
  • Saavu vain terveenä!

Kiitos, että noudatat ohjeita. Pidetään yhdessä huolta turvallisuudesta.

Saapuminen Suomenlinnaan

Kauppatorilta päivittäin liikennöivän HSL:n lautan lisäksi linnoitukseen pääsee arkisin Katajanokalta HSL:n huoltolautalla. Kaikilla aluksilla voi matkustaa ulkona, tarjolla on käsidesiä ja turvaväleistä muistutetaan. HSL edellyttää kasvomaskin käyttöä julkisessa liikenteessä. Siirry lukemaan lisää kulkuyhteyksistä.

Kysyttävää?

Matkailuneuvonta on avoinna päivittäin ja palvelee Rantakasarmilla HSL-lauttalaiturin läheisyydessä, puh. 0295 338 410, info@suomenlinna.fi tai Facebookin Messengerissä. Katso matkailuneuvonnan aukio kalenterista. Avaa aukiolokalenteri.

Kaikki uutiset