Koronaturvallisuus

Tervetuloa Suomenlinnaan! Helsingin kaupunginosana Suomenlinnaa koskevat samat korona-ajan säännöt kuin muutakin pääkaupunkiseutua. Ajantasaisen tilanteen voi tarkistaa THL:ltä. Avaa ohjeet THL:n sivuilta.

Kauniissa merilinnoituksessa voi nauttia palveluista, tapahtumista, kulttuurista, historiasta ja ulkoilusta merellisissä maisemissa. Tilaa ulkoiluun riittää hyvin. Tarkat tiedot auki olevista palveluista näkee päiväkohtaisesti aukiolokalenterista. Avaa aukiolokalenteri. Myös Suomenlinnan digiopas on hyvä apu vierailua varten, sillä se neuvoo reitit nähtävyyksien ja palveluiden äärelle. Avaa digiopas.

Ohjeet turvalliseen vierailuun

  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa ja tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää.
  • Pidä mahdollisuuksien mukaan turvaväli toisiin seurueisiin.
  • Huolehdi käsihygieniasta. Palveluntarjoajien tiloissa on tarjolla käsidesiä ja käsienpesumahdollisuus.
  • Saavu vain terveenä!

Kiitos, että noudatat ohjeita. Pidetään yhdessä huolta turvallisuudesta!

Saapuminen Suomenlinnaan

Kauppatorilta päivittäin liikennöivän HSL:n lautan lisäksi linnoitukseen pääsee arkisin Katajanokalla HSL:n huoltolautalla. Kaikilla aluksilla voi matkustaa ulkona, tarjolla on käsidesiä ja turvaväleistä muistutetaan. Julkisessa liikenteessä suositellaan kasvomaskin käyttöä. Siirry lukemaan lisää kulkuyhteyksistä.

Helsingin kaupungin Heatmap-palvelu näyttää reaaliaikaisesti Helsingin eri alueiden, nähtävyyksien ja palveluiden ruuhkatilanteen karttanäkymässä. Heatmapin avulla voi esimerkiksi ajoittaa Suomenlinnassa vierailun hiljaisempaan ajankohtaan. Siirry heatmapiin.

Koronapassi Suomenlinnassa

Suomenlinna on Helsingin kaupunginosa, jonne saapumiseen ei tarvita koronapassia. Linnoituksen palveluntarjoajat ovat itsenäisiä yrittäjiä, ja suurin osa edellyttää asiakkailtaan koronapassia varmistaakseen turvallisen vierailun.

Kysyttävää?

Matkailuneuvonta on avoinna ja palvelee ma-su klo 10-16: puh. 0295 338 410, info@suomenlinna.fi tai Facebookin Messengerissä.

Kaikki uutiset