Lähetä sähköpostiosoitteesi asukkaiden extranetin käyttäjätunnusta varten

Suomenlinnan hoitokunnan vuokralaisviestintä ottaa uuden askeleen, kun kevään aikana otamme käyttöön kaikille Suomenlinnan asukkaille tarkoitetun oman extranetin. Suomenlinnalaisilla toimijoilla ja yrittäjillä on jo oma extransa, ja nyt asukkaatkin saavat omansa. Uusi extranet on tarkoitettu kaikille Suomenlinnan asukkaille, oli kyseessä sitten hoitokunnan vuokralainen tai muu asukas.

Kaikki asukkaiden sisältö ulkoisilta verkkosivuilta siirtyy asukasextraan. Lue extranetin sisällöistä, käytöstä ja extran tuomista muutoksista viestintään tästä uutisesta.

Asukkaiden extranet toimii sähköpostiosoitteen kautta muodostettavalla käyttäjätunnuksella. Kaikki yli 15-vuotiaat vuokralaiset saavat halutessaan tunnukset.

Jos haluat käyttäjätunnuksen, toimitathan sähköpostilla osoitteeseen vuokralaiset@suomenlinna.fi seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite, ikä. Toimitathan kaikki em. tiedot, sillä puutteellisilla tiedoilla emme voi antaa käyttäjätunnusta.

Käyttäjätunnukset toimitetaan niitä pyytäneiden sähköpostiin extranetin julkaisun aikaan. Kyseisestä sähköpostista löytää ohjeet kirjautumiseen.

Lisätietoja asukasextrasta tai tietoa tai palautetta vuokralaisten viestinnästä:

Kaikki uutiset