Liikennöinti Suomenlinnaan 16.7.2018

Maanantaina 16.7.2018 Venäjän ja Yhdysvaltojen presidenttien Helsingin-tapaamisesta johtuen Kauppatori on suljettu, eikä HSL:n lautta kulje Kauppatorilta Suomenlinnaan koko päivänä. Suomenlinnaan kuljetaan 16.7. Katajanokalta tai Hakaniemestä.

Katajanokan ja Suomenlinnan väliä kulkee keskeytyksettä HSL:n huoltolautta, johon kelpaavat HSL:n tavalliset matkaliput. Huoltolautta kulkee aamukahteen saakka. Rautatientorilta Katajanokalle pääsee HSL:n shuttlebussilla. Bussin pysäkki on Ateneumin taidemuseon luona.

Hakaniemestä Suomenlinnaan kulkee JT-Linen vesibussi, jonka aikataulun ja hinnat voit tarkistaa JT-Linen sivuilta tämän linkin kautta.

Syynä poikkeustilanteeseen on USA:n ja Venäjän presidenttien vierailu Helsinkiin. Vierailun vuoksi Kauppatori on suljettu koko maanantain. Lue HSL:n tiedote asiasta. Liikenne palaa normaalitilaan tiistaina, jolloin Suomenlinnan ja mantereen välillä kulkee HSL:n matkustajalautta Kauppatorilta, HSL:n huoltolautta Katajanokalta sekä JT-Linen vesibussi Kauppatorilta ja Hakaniemestä.

Kaikki uutiset