Kuvassa syreenipensas täydessä kukkaloistossa

Osallistu asukkaiden extranet-sivuston nimikilpailuun

Suomenlinnan hoitokunta siirtää vuoden 2019 aikana asukasviestintää verkkosivujensa vuokralaisosioista kohdennettuun vuokralaisten omaan extranet-sivustoon. Ilmoitustaulutiedottaminen rakennuksen C40 edessä ja asuinrakennusten ala-auloissa pysyvät ennallaan.

Otettuasi asukkaana extranetin käyttöön saat paljon tietoa yhdestä paikasta. Esimerkiksi hoitokunnan tiedotteet, yhteystiedot, aukioloajat, asukasopas sekä lautta-aikataulut löytyvät jatkossa keskitetysti samasta paikasta. Lisäksi asukkaat saavat sivustolle keskustelupalstan, jota kautta vaihtaa ajatuksia. Kirjautumistunnukset ovat henkilökohtaiset ja sivustolla toimitaan omalla nimellä.

Mukaan nimikilpailuun!

Sivuston suunnittelu on käynnissä ja uusi sivusto tarvitsee arvoisensa nimen. Kerro sinä se meille! Valituksi tulleen nimen ehdottaja palkitaan Ehrensvärd-seuran järjestämällä yksityisellä opastetulla Suomenlinna-kierroksella voittajan valitsemana ajankohtana. Opaskierroksella pääset tutustumaan kotisaareesi syvemmin sekä vierailemaan kohteissa, joihin ei tavallisesti ole pääsyä. Kierroksen sisällöstä voi esittää toiveita etukäteen ja voittaja saa ottaa kierrokselle mukaansa viisi ystävää.

Kerro nimiehdotuksesi 15.2.2019 mennessä osoitteeseen vuokralaiset@suomenlinna.fi. Kirjoita viestin otsikoksi Nimikilpailu. Voittajan valitsevat Suomenlinnan hoitokunnan isännöitsijä sekä kiinteistö- ja taloussihteeri.

Osallistu pian!

Lisätietoja

Suomenlinnan hoitokunta, viestintäpäällikkö Laura Klefbohm, puh. 0295 338 391
Suomenlinnan hoitokunta, kiinteistö- ja taloussihteeri Terhi Riihimäki, puh. 0295 338 366

Kaikki uutiset