Kuvassa syreenipensas täydessä kukkaloistossa

Rantakasarmin uusittu sisäänkäynti käyttöön

Suomenlinnan lautan odotusaulaan ja mm. matkailuneuvontaan johtava sisäänkäynti Rantakasarmilla on uudistettu. Sisäänkäynti on nyt jälleen käytössä pienen uudistamistyöstä aiheutuneen katkoksen jälkeen.

Sisäänkäynnin uudistamistyössä parannettiin tilojen esteettömyyttä lastenvaunuille, pyörätuoleille ja muille liikkumisapuvälineille. Hoitokunnan teettämä urakka sisälsi muun muassa ulko-oven edessä olevan porrastason laajentamisen kulkemisen helpottamiseksi. Lisäksi katutasolta ovitasolle johtavaa ramppia siirrettiin hieman, jotta esimerkiksi vaunujen kanssa liikkuminen on vaivattomampaa. Sisäänkäynnin viereen asennettiin infopyloni, joka tuo lisää näkyvyyttä matkailuneuvonnalle ja muille tilan palveluille.

Uudistumistyön valmistuminen merkitsee myös, että matkailuneuvonnan palvelupisteen aukioloajat palaavat samoiksi kuin ennen työn alkua. Neuvontapiste palvelee Rantakasarmilla joka päivä klo 10:00-16:00. Matkailuneuvonta on tavoitettavissa lisäksi verkossa ja puhelimitse samoilla aukioloajoilla.

Myös odotustilan yhteydessä olevat WC:t ovat jälleen yleisön käytössä. WC:t ja odotustila ovat avoinna joka päivä klo 06:00-02:00.

Kaikki uutiset