Kuvassa syreenipensas täydessä kukkaloistossa

Särkän saaressa tilapäinen vedenjakeluongelma

Suomenlinnan tunnelihanke tiedottaa

Suomenlinnan tunnelihankkeen poraus- ja injektointitöiden aikana on tiistaina 27.6.2017 noin klo 13.30 huomattu Särkän saareen johtavan vesilinjan rikkoutuminen.

Suomenlinnan tunnelin kautta Särkän saareen kulkeva vesilinja suljettiin ja injektointityöt pysäytettiin. Vesilinjan rikkoutuminen koskee vain Särkän saaren vedenjakelua eikä sillä ei ole vaikutusta Suomenlinnaan. Helsingin seudun ympäristöpalvelut (HSY) on tarkastanut Suomenlinnan vesilinjan.

Tapahtuman jälkeen Särkän saarella otettiin käyttöön väliaikainen vesilinja. Särkkään johdetaan vesi väliaikaisen vesilinjan kautta, kunnes uusi pysyvä vesilinja saadaan rakennettua. Tapahtuneella ei ole vaikutusta vedenjakeluun muualla Helsingin alueella. Ravintola Särkänlinnan tilaisuudet jouduttiin tapahtuneen takia perumaan ajalta 27. – 30.6.2017. Tilanne pyritään palauttamaan normaaliksi mahdollisimman nopealla aikataululla.

Lisätietoja:
Joonas Rinkinen, vuorovaikutuskoordinaattori, Suomenlinnan tunnelihanke puh. 050 581 0737 tai joonas.rinkinen@yit.fi

Suomenlinnan tunnelin peruskorjaushanke
Kaukolämpö, viemäri, vesi, sähkö sekä tietoliikenneyhteydet kulkevat Suomenlinnaan 1,3 kilometriä pitkän, vuonna 1981 valmistuneen, tunnelin kautta. Tunneli on päässyt huonoon kuntoon, ja sen peruskorjaushanke on aloitettu. Hankkeesta vastaa allianssi, jonka muodostavat YIT, Pöyry ja Suomenlinnan hoitokunta.

Katso lisää hankkeesta:
suomenlinna.fi/suomenlinnanhoitokunta/hankkeet/tunnelin-peruskorjaus/

Katso rakentamisen aikaisista järjestelyistä osoitteissa:
yit.fi/suomenlinnantunneli
facebook.com/suomenlinnantunnelihanke/

Kaikki uutiset