Suomenlinnan Suupalat kutsuu pääkaupunkiseutulaisia herkuttelemaan maailmanperintökohteeseen

Suomenlinna näyttää kulinaristisen puolensa uudessa ruokatapahtumassa, Suomenlinnan Suupaloissa 28. huhtikuuta. Tapahtumassa pääsee maistelemaan kesäisiä maisteluannoksia edulliseen hintaan linnoituksen lukuisissa ravintoloissa ja kahviloissa. Suomenlinnan Suupalat järjestetään nyt ensimmäistä kertaa.

Tapahtuma on paikallisten toimijoiden yhteinen ponnistus. Mukana tapahtumassa ovat Ravintola Suomenlinnan Panimo, Viaporin Deli & Café, Cafe Silo, Bastion Bistro, Café Vanille, Suomenlinnan Lelumuseon Café Samovarbar, Cafe Bar Valimo ja Ravintola Susisaaren Ruokala. Tapahtumavieraat voivat kiertää vaikka kaikki ravintolat ja kahvilat saman päivän aikana.

– Haluamme tapahtumalla tutustuttaa ihmisiä Suomenlinnan palveluihin ja muistuttaa, että linnoitukseen kannattaa tulla myös kulinarististen elämysten perässä ympäri vuoden. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi ystävineen ja perheineen keväiseen merilinnoitukseen, sanoo Suomenlinnan hoitokunnan viestintäasiantuntija Veera Törrönen.

Suomenlinnassa on yli kymmenen ravintolaa ja kahvilaa, joista suurin osa on avoinna ympäri vuoden.

Lisätietoja:

Seuraa ja jaa somessa aihetunnisteilla #suomenlinnansuupalat #suomenlinna

Suomenlinna on historiallinen merilinnoitus ja Unescon maailmanperintökohde. Linnoitus on Suomen suosituimpia matkailukohteita, jossa vierailee vuosittain noin miljoona kävijää. Suomenlinna on myös kaupunginosa, jossa asuu noin 800 helsinkiläistä.

Kaikki uutiset