Kuvassa syreenipensas täydessä kukkaloistossa

Tervetuloa kevään asukasiltaan 10.4.2018

Hoitokunta toivottaa kaikki suomenlinnalaiset tervetulleiksi asukasiltaan! Tilaisuus järjestetään Tenalji von Fersenissä (B17c) tiistaina 10.4.2017 klo 17.00-20.00. Myös linnoituksen toimijat ovat tervetulleita tilaisuuteen. Kahvitarjoilu alkaen klo 16.50.

Vuoden 2018 vuokrankorotuksia ja tilannekatsausta koskeva osuus alkaa klo 17.00. Muina asukasillan aiheina ovat Kauppatorin kaavamuutossuunnitelmat, hoito- ja käyttösuunnitelman työpaja, huoltorannan kunnostus, Suomenlinnan merkkivuoden tapahtumat sekä ilmavalvontakeskus B26 ja karsserisiipi C31. Paikalla on hoitokunnan henkilökunnan edustajien lisäksi Helsingin kaupungin edustaja kertomassa Kauppatorin suunnitelmista.

Vuonna 2018 Suomenlinnassa vietetään merkkivuotta, sillä linnoituksen suomalainen kausi on kestänyt 100 vuotta. Asukkailla ja toimijoilla on mahdollisuus tutustua klo 16.00-17.30 sodanaikaiseen ilmavalvonnan viestikeskukseen B26. Sitova ilmoittautuminen. Tilaa esittelee Suomenlinnan hoitokunnan rakennuskonservaattori Santina Ambrosini.

Voit lähettää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä 4.4. mennessä osoitteeseen vuokralaiset@suomenlinna.fi.

Tilaisuudelle varatut kolme tuntia kuluvat nopeasti. Kaikkiin kysymyksiin kuitenkin vastataan: yli jääneisiin kysymyksiin vastaamme paperilla, joka on saatavilla C40 asiakaspalvelusta tapahtuman jälkeen ja pyytämällä sähköpostitse osoitteesta vuokralaiset@suomenlinna.fi.

Tilaisuudessa on lastenhoitomahdollisuus. Ilmoitathan tarpeesta ilmoittautuessasi.

Sitova ilmoittautuminen tutustumiskäyntiin, lastenhoitoon sekä tarjoiluita varten illan tilaisuuteen: vuokralaiset@suomenlinna.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Suomenlinnan hoitokunta

Kaikki uutiset