Kuvassa syreenipensas täydessä kukkaloistossa

Tervetuloa kuulemaan Suomenlinnan logistiikkatutkimuksen tuloksia 16.12.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on Helsinki Business Hubin ja Suomenlinnan hoitokunnan toimeksiannosta tehnyt kesällä 2016 tutkimuksen Suomenlinnan logistiikasta. Tutkimuksen tavoitteena oli tuottaa tietoa, joka kehittää Suomenlinnan logistiikkaa ekologisemmaksi ja energiatehokkaammaksi säilyttäen samalla nykyiset toiminnot saarella.

Tuloksista on tarkoitus kehittää kokeiluja, jotka parantaisivat logistiikan ja huoltoajojen laatua Suomenlinnassa. Toivomme avointa mutta konkreettista keskustelua Suomenlinnan kuljetusasioiden kehittämiseksi.

Tutkimuksen tuloksia esitellään Paarlastihuoneessa 16.12. klo 14-16. Tulokset esittelee projektipäällikkö Petteri Ohtonen Haaga-Heliasta.

Tilaisuudessa esitellään logistiikkatutkimuksen päätuloksia ja -havaintoja. Tutkimuksessa on selvitetty, kuinka Suomenlinnan logistiikka toimii tällä hetkellä, ketkä sitä toteuttavat, mitä kuormat sisältävät, millaisin välinein kuljetuksia hoidetaan jne. Tutkimus tuo esille keinoja, joilla kuljetuksia ja logistiikkaa voitaisiin optimoida ja parantaa. Tutkimuksen esittelytilaisuudessa kerrotaan Suomenlinnan eri sidosryhmien tyytyväisyydestä nykyisiin huoltoajoihin. Tutkimukseen ei kuulunut henkilöliikenteen arviointia (HSL lautan ja vesibussin henkilöliikenne).

Tutkimus toteutettiin haastatteluin. Kaikkiaan haastateltiin 54:ää henkilöä, jotka toimivat Suomenlinnassa tavara- ja henkilöliikenteeseen liittyvissä yrityksissä ja organisaatioissa.

Tilaisuuteen mahtuu mukaan 10 asukasta, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen vuokralaiset@suomenlinna.fi, puhelimitse numeroon 0295 338 430 tai hoitokunnan asiakaspalveluun osoitteessa C40.

Tule ja osallistu Suomenlinnan logistiikan kehittämiseen. Tarvitsemme näkemystäsi. Tervetuloa!

Lisätietoja tilaisuudesta:

  • Suomenlinnan hoitokunta rakennuttaja-arkkitehti Pia Kurki, puh. 0295 338 364 tai pia.kurki@suomenlinna.fi.
Kaikki uutiset