Kuvassa syreenipensas täydessä kukkaloistossa

Toimintaohje kokous- ja juhlatilojen häiriötilanteissa

Suomenlinnan hoitokunta kokee tärkeäksi linnoituksen kokous- ja juhlatilojen esittelyn sekä vuokratulot, joita Suomenlinna tilojen vuokraamisesta saa. Juhlatilojen läheisyydessä asuvat tai liikkuvat asukkaat ovat varmasti tottuneet siihen, että tiloista kuuluu juhlimiseen liittyviä elämän iloisia ääniä; musiikkia, puheensorinaa ja naurua. Hoitokunta haluaa huomioida myös asukkaiden asumisviihtyisyyden, ja tilojen vuokraajat ohjeistetaankin aina ottamaan huomioon asukkaat sekä noudattamaan hiljaisuusaikoja.

Mikäli Suomenlinnan kokous- ja juhlatiloista aiheutuu iltaisin tai viikonloppuisin selkeästi asumista haittaavaa häiriötä, kuten kohtuuttoman kovaäänistä musiikin soittamista, toivomme, että otatte ensisijaisesti yhteyttä hoitokunnan päivystävään huoltomieheen. Tämä on tärkeää tilanteiden dokumentoinnin kannalta, mm. jälkipuintien helpottamiseksi.

Päivystävän huoltomiehen tavoitatte numerosta 0295 338 400. Muissa kuin kokous- ja juhlatilojen vuokraajien aiheuttamissa häiriötilanteissa, on poliisi yhä se taho, johon tulee ensisijaisesti ottaa yhteyttä.

Toivomme sekä Suomenlinnan asukkaiden että tilojen vuokraajien viihtyvän Suomenlinnassa.

Lisätietoja Suomenlinnan kokous- ja juhlatilojen myyntipalvelusta: tilavuokra@suomenlinna.fi tai 0295 338 420

Kaikki uutiset