Turvallisuus korona-aikana

Tervetuloa Suomenlinnaan! Helsingin kaupunginosana Suomenlinnaa koskevat samat korona-ajan säännöt kuin muutakin pääkaupunkiseutua. Ajantasaisen tilanteen voi tarkistaa THL:ltä. Avaa ohjeet THL:n sivuilta.

Palvelut, tapahtumat ja vuokrattavat tilat

Kauniissa merilinnoituksessa voi nauttia palveluista, kulttuurista, historiasta ja ulkoilusta merellisissä maisemissa. Tilaa ulkoiluun riittää hyvin. Tarkat tiedot auki olevista palveluista näkee päiväkohtaisesti aukiolokalenteristamme. Avaa Suomenlinnan verkkosivujen aukiolokalenteri. Suomenlinnan digiopas on hyvä apu vierailua varten. Opas neuvoo reitit nähtävyyksien ja palveluiden äärelle. Avaa digiopas.

Yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoitukset ovat poistuneet, ja yleisötilaisuuksia järjestetään Suomenlinnassa turvallisesti hygieniavaatimusten mukaisesti. Avaa Suomenlinnan verkkosivujen tapahtumakalenteri.

Suomenlinnan kokous- ja juhlatilat ovat vuokrattavissa. Siirry tutustumaan tiloihin ja tee varaus seurueellesi.

Kulkuyhteydet

Kauppatorilta päivittäin liikennöivän HSL:n lautan lisäksi linnoitukseen pääsee arkisin Katajanokalla HSL:n huoltolautalla. Kaikilla aluksilla voi matkustaa ulkona, tarjolla on käsidesiä ja turvaväleistä muistutetaan. Siirry lukemaan lisää kulkuyhteyksistä.

Helsingin kaupungin Heatmap-palvelu näyttää reaaliaikaisesti Helsingin eri alueiden, nähtävyyksien ja palveluiden ruuhkatilanteen karttanäkymässä. Heatmapin avulla voi esimerkiksi ajoittaa Suomenlinnassa vierailun hiljaisempaan ajankohtaan. Siirry heatmapiin.

Huolehditaan yhdessä turvallisuudesta

Suomenlinnassa riittää tilaa vierailla. Pyydämme kuitenkin kävijöitä huomioimaan koronavirustilanteeseen liittyvät hygieniaohjeet. Linnoituksen palveluntarjoajien tiloissa on tarjolla käsidesiä asiakkaille ja turvaväleistä muistutetaan. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa. On hyvä suosia käteisen sijaan korttimaksuja. Ennakkoloppuja osaan palveluista, kuten museoihin, voi ostaa Suomenlinnan verkkokaupasta. Siirry verkkokauppaan. Kiitos, että noudatat ohjeita!

Kysyttävää?

Matkailuneuvonta on avoinna päivittäin klo 10-16: puh. 0295 338 410, info@suomenlinna.fi tai Facebookin Messengerissä.

Kaikki uutiset