Kuvassa syreenipensas täydessä kukkaloistossa

Vuokraa viljelylaatikko

Asukkailla on mahdollisuus vuokrata viljelykaudeksi 2017 Suomenlinnan hoitokunnalta viljelylaatikko ajalle 29.5.-31.10.2017.

Viljelylaatikon vuokrausehdot.

Viljelylaatikon vuokra on 20,00 € / kausi ja hintaan sisältyvät laatikon lisäksi vesipisteen käyttö ja lannoitettu multa, joka toimitetaan hoitokunnan toimesta laatikkoon. Alueittain numeroituja laatikoita on vuokrattavana seitsemän kappaletta: neljä Länsi-Mustasaarella ja kolme Tallinmäellä. Kaikki laatikot ovat samankokoisia ja niissä on samaa multaa.

Viljelylaatikot vuokrataan ilmoittautumisjärjestyksessä, sähköpostitse. Asukkaan tulee lähettää osoitteeseen vuokralaiset@suomenlinna.fi sähköposti-ilmoitus halukkuudestaan vuokrata viljelylaatikko. Ilmoittautumisviestistä tulee käydä ilmi asukkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Hoitokunta vastaa asukkaan ilmoittautumisviestiin ja toimittaa viljelysäännöt tutustuttaviksi. Hoitokunnan viestiin vastaamalla asukas sitoutuu vuokraamaan laatikon mainituin ehdoin ja säännöin.

Viljelylaatikoiden luokse ei saa viedä kalusteita. Laatikoissa ei saa viljellä monivuotisia tai viljelysäännöissä mainittuja haittakasveja. Kasvukauden päätyttyä viljelylaatikko tulee tyhjentää kasveista. Laskutus tapahtuu viljelykauden loppupuolella.

Lisätietoja:

Suomenlinnan hoitokunta, ympäristötyönohjaaja Kirsti Masalin, puh. 0295 338 341

 

Kaikki uutiset